Lekoja

Lekoja on perustettu ”rakkaudesta lajiin” ja takaamme sen välittyvän myös toiminnassamme. Ei enää turhaa jargonia, vaan konkreettista apua ja tekemisen meininkiä!

Yhteiskuntavastuullista markkinointia

Perustimme Lekojan marraskuussa 2021. Tavoitteemme oli selvä jo ensimmäisen perustamispalaverin aikana… halusimme tuoda markkinoille uuden tavan palvella suomalaisia yrittäjiä.

Me Lekojalla kannamme myös kortemme kekoon yhteiskuntavastuullisena toimijana. Koulutamme yhteistyökumppaneidemme kanssa nuoria työttömiä, sekä alanvaihtajia markkinoinnin ja myynnin työtehtäviin, sekä autamme heitä työllistymään. 

Me autamme yritystäsi kasvamaan rautaisella asenteella ja kovalla tekemisen meiningillä! Meillä puheet eivät jää vain puheeksi, vaan toimintaamme ohjaavat yrityksen arvot, jotka näkyvät meillä päivittäisessä tekemisessä.

Lekoja on luotettava konsultointitoimisto

TOIMINTAAMME OHJAAVAT ARVOT

Lekojan arvot ovat koko toimintamme perusta. Lekoja Consulting perustettiin näiden arvojen pohjalta ja ne välittyvät meidän toiminnassamme jatkuvasti.

Aito halu auttaa

Sinun ei tarvitse osata kysyä oikeita kysymyksiä, saadaksesi hyötyä palveluistamme

Me haluamme oikeasti auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan! Perehdymme jokaisen asiakkaan toimintaan perinpohjaisesti, jotta voimme tehokkaimmalla mahdollisella tavalla auttaa yrityksen liiketoiminnan kehitystä.

Luotettavuus

Ei turhaa jargonia tai koodikieltä

Meille luotettavuus on yksi yrityksemme kulmakivistä. Meillä asiat sanotaan suoraan, saat aina rehellisen ja suoran vastauksen ilman turhaa jargonia. Me uskomme kehityksen olevan mahdollista vain silloin, kun ongelmista pystytään puhumaan ja niiden eteen tehdään tarvittavat toimenpiteet.

Avoimuus

Läpinäkyvä toimintamalli ja hinnoittelurakenne

Avoimuus ja luotettavuus kulkevat käsi kädessä. Erityisesti avoimuus meillä korostuu täysin läpinäkyvässä tavassamme toimia. Me emme myöskään pelkää tuoda esille keitä oikeasti olemme, sillä yrityksen takana on kolme rohkeaa ja määrätietoista yrittäjää.

Inhimmillisyys

Ennen kaikkea, olemme tavallisia ja mukavia ihmisiä

Me emme ole vain kylmä betoniseinä ja logo, eikä meillä toimintaa ohjaa pelkästään eurot. Ymmärrämme suomalaisen yrittäjän alkutaipaleen tuskat ja haluamme olla tukemassa ja kasvamassa yrityksesi kanssa. Me toivomme taloudellisesti ja rakenteellisesti kestävämpää yhteiskuntaa, jonka meidän lapset ja lapsenlapset voivat iloisin mielin ottaa jatkaakseen.

Jätä yhteystietosi

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

yrityksesi kotisivujen tarvekartoitus

Testaa yrityksesi tarve uusille verkkosivuille

6%

Voit testata toimivuuden täältä: https://search.google.com/test/mobile-friendly

Voit testata tämän kirjoittamalla tärkeimmät tuotteesi, tai palvelusi Googleen ilman yrityksen nimeä.

Verkkosivusi kaipaavat uudistusta!

Suosittelemme uusimaan verkkosivuston niin, että se auttaa yrityksesi myynnin tehostamisessa.

Verkkosivusi ovat hyvässä kunnossa!

Mahtavaa! Sivustosi ovat hyvässä kunnossa ja välitöntä tarvetta uudistukselle ei ole.

Verkkosivusi seuranta ja mittaaminen kaipaavat ehostusta!

Sivuston onnistumisen mittaaminen on äärimmäisen tärkeä osa sivuston kehittämistä. Jos olemassa olevat kipupisteet pystytään tunnistamaan, niihin pystytään myöskin puuttumaan!