Markkinoinnin ulkoistaminen

Markkinoinnin ulkoistaminen Lekoja Kumppanuus -palvelun avulla on helppo ja vaivaton tapa tehostaa yrityksen näkyvyyttä ja viestintää. Saat kaikki markkinointipalvelut yhdellä joustavalla sopimuksella!
Sisällysluettelo

Mitä Lekoja Kumppanuus tarkoittaa?

Lekoja Kumppanuus on täyden palvelun kokonaisuus, joka räätälöidään aina asiakkaan tarpeeseen sopivaksi. Palvelun laajuus mitataan käytetyissä tunneissa, ei palvelun sisällössä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Lekoja Kumppanuus palvelussa hyödynnetään kaikki se osaaminen ja ammattitaito, mitä meille on kymmenien vuosien aikana karttunut.

Palvelun avulla yritys saa joustavan sopimuksen, joka sisältää kaikki tärkeimmät markkinointipalvelut ilman työnantajakuluja.

Yksinkertainen sopimusrakenne

Markkinoinnin ulkoistaminen ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista. Lekoja Kumppanuus -ohjelma rakennetaan toivotun tuntimäärän mukaisesti ja tuntien käyttökohteet valitaan yhdessä asiantuntijamme kanssa. 

Paketit ovat 100% räätälöitävissä asiakkaan tarpeeseen ja tuntien allokointia pystytään muuttamaan lennosta.
S

Suppea markkinointi

8
tuntia per kk
 • Esimerkki kuukauden töistä
 • SoMe päivitykset 2x / vk
 • Kevyt sisältöoptimointi
M

Aktiivinen markkinointi

14
tuntia per kk
 • Esimerkki kuukauden töistä
 • SoMe päivitykset 3x / vk
 • Hakukoneoptimointi
 • Kevyt graafinen työ
L

Monipuolinen markkinointi

20
tuntia per kk
 • Esimerkki kuukauden töistä
 • SoMe päivitykset 4x / vk
 • Hakukoneoptimointi
 • 1 blogipostaus / kk
Suosituin
XL

Tehokas markkinointi

40
tuntia per kk
 • Esimerkki kuukauden töistä
 • SoMe täysi ylläpito
 • Tehostettu hakukoneoptimointi
 • 2 blogipostausta / kk
 • Brändin tehostaminen
Markkinoinnin ulkoistaminen esimerkki

Miten markkinoinnin ulkoistaminen auttaa yritystäsi käytännössä?

Tässä esimerkissä pääosaa näyttelee Tommi Toimistotarvikeyrittäjä. Tommi perusti toimistotarvikkeisiin erikoistuneen yrityksensä vuonna 2013. Hänellä on kivijalkamyymälä Tampereella, sekä verkkokauppa, joka toimittaa ympäri Suomea.

Tommi on huomannut, että viimeisten vuosien aikana kasvu on lähes pysähtynyt ja verkkokaupalla vierailleiden määrä on laskenut hurjasti. Hän pisti myös merkille, että kilpailijoiden mainoksia näkyy lähes joka paikassa, ja kuinka heidän verkkosivujaan päivitetään jatkuvasti. 

Markkinointi on kuitenkin Tommille vieras asia, eikä hän tiedä mistä aloittaisi. Tommi harkitsi markkinointihenkilön palkkaamista, joka hoitaisi kaiken kuntoon, mutta osaavan työvoiman palkkaaminen oli hankalaa ja kallista.

Tommi kuuli Lekoja Kumppanuudesta, jossa yritys saa käyttöönsä täysiverisen ammattilaisen, joka hoitaa yrityksen kaikki markkinointitarpeet, täysin ilman työnantajakuluja, tai sitouttamiseen liittyviä kustannuksia. Kaiken lisäksi Tommi pystyy itse määrittämään sopimuksen laajuuden.

Lekoja Kumppanuus -sopimuksen jälkeen Tommin yrityksen näkyvyys on lähtenyt valtavaan kasvuun. Yrityksen verkkosivut laitettiin uuteen uskoon ja tuotekuvat uusittiin täysin. Verkkokaupan näkyvyys Googlessa korjattiin hakukoneoptimoinnin avulla. Yritykselle perustettiin SoMe tilit, sekä Google MyBusiness ja niiden ylläpitoon ja näkyvyyteen panostettiin. 

Tommi on säästänyt kymmeniä tuhansia euroja työnantajakuluissa, eikä hänen tarvitse pelätä joutuvansa korvaamaan työtekijää toisella, tai maksaa isoja boonuksia, tai vuosikorotuksia. 

Miten Tommin yritys hyötyi Lekoja Kumppanuudesta?

Mitä palveluita Lekoja Kumppanuus sisältää?

Lekoja Kumppanuus sisältää kaikki menestyksekkään markkinoinnin vaatimat palvelut, sekä paljon muuta. Meille tärkeintä on se, että sinun yrityksesi näkyvyys ja liiketoiminta saadaan kasvuun. Käytämme kaiken sen osaamisen ja ammattitaidon, mitä meille on vuosien aikana karttunut.

Palvelu mahdollistaa sinulle täyden tuen markkinoinnin eri osa-alueisiin niin, että voit huoletta keskittyä omaan liiketoimintaasi. Saat markkinoinnin rautaisen ammattilaisen osaksi omaa tiimiäsi, ilman työnantajakustannuksia tai sitouttamiseen liittyviä kuluja.

Markkinoinnin ulkoistaminen Lekoja Kumppanuudella sisältää mm.

Lekoja Kumppanuus ulkoistettu markkinointi kaikki palvelut

Lue lisää eri markkinoinnin palveluista

Heräsikö kiinnostuksesi markkinoinnin ulkoistamiseen? Kasasimme tähän listan eri palveluista ja niiden kuvauksista.

Listaa päivitetään jatkuvasti ja uusia artikkeleita ja sivuja pyritään lisäämään mahdollisimman usein. Jos jokin markkinoinnin palvelu puuttuu ja haluaisit siitä lisätietoa, voit ottaa meihin yhteyttä ja kerromme siitä tarkemmin henkilökohtaisesti.
Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Markkinoinnin ulkoistaminen suositellaan toteuttamaan jatkuvana palveluna, jolloin yrityksen viestintään ei tule katkoksia tai sekavuutta. 

 

Lekoja Kumppanuus on mahdollista sopia määräaikaisena, tai toistaiseksi voimassa olevana. Toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa noudatetaan 1kk irtisanomisaikaa.

Lekoja Kumppanuus -ohjelma on laajennettavissa myös myyntiin, mutta palvelu eroaa markkinointipalvelusta melko paljon. Lekoja Myyntikumppanuus toteutetaan 3-6kk mittaisena projektiluontoisena palveluna.

Lekoja Kumppanuuden hinta määritellään käytettyjen tuntien perusteella, eli se sopii mainiosti myös pienempään tarpeeseen. Esimerkiksi S-paketin tuntimäärät ovat 8 tuntia per kuukausi, joka voidaan allokoida juuri siihen tiettyyn tarpeeseen. 

 

Halutessaan asiakas saa vaihtaa käytettävien tuntien sijoittelua, joten sopimus on todella joustava ja helppo vaihtoehto myös pienempiin projekteihin.

Tekstien, videoiden ja kuvien tekijänoikeudet siirtyvät asiakkaan omaisuudeksi sopimuksen päätteeksi. Myös yritykselle tehdyt SoMe-tilit, verkkosivut ja muut käyttäjätunnukset luovutetaan asiakkaalle.

yrityksesi kotisivujen tarvekartoitus

Testaa yrityksesi tarve uusille verkkosivuille

6%

Voit testata toimivuuden täältä: https://search.google.com/test/mobile-friendly

Voit testata tämän kirjoittamalla tärkeimmät tuotteesi, tai palvelusi Googleen ilman yrityksen nimeä.

Verkkosivusi kaipaavat uudistusta!

Suosittelemme uusimaan verkkosivuston niin, että se auttaa yrityksesi myynnin tehostamisessa.

Verkkosivusi ovat hyvässä kunnossa!

Mahtavaa! Sivustosi ovat hyvässä kunnossa ja välitöntä tarvetta uudistukselle ei ole.

Verkkosivusi seuranta ja mittaaminen kaipaavat ehostusta!

Sivuston onnistumisen mittaaminen on äärimmäisen tärkeä osa sivuston kehittämistä. Jos olemassa olevat kipupisteet pystytään tunnistamaan, niihin pystytään myöskin puuttumaan!